26.2. Viimeinen aamu Taitavuorilla

Viimeinen aamu Taitavuorilla lähti käyntiin aamukuuden aikoihin. Tukevan aamupalan jälkeen kokosimme kimpsumme, keräännyimme bussille ja aloitimme hyvästelyt aseman henkilökunnan kanssa. Lähtö oli haikea ja jäi varmasti kaikkien mieleen. Kuten koko Taita-vuoristo. Muutama sairastapaus lähti Kenin mukana autolla kohti Nairobia ja me muut tulimme Paulin kyydissä bussilla perässä.

Matka kohti Nairobia oli pitkä ja hikinen. Matkan aikana pysähdyimme muutaman kerran jaloittelemaan paikallisille huoltamille ja asutuskeskittymille. Tienvarren kaupustelijatkin tekivät viikon tilin myydessään bussimme täyteen mangoja. Ruokatauon pidimme samassa sikhi-temppelissä jossa söimme Taitalle mennessämme. Viimeisen pysähdys oli Nakumatt-kaupalla josta nappasimme mukaan eväitä loppumatkalle ja seuraavalle päivälle. A.C.K guesthouselle päästyämme olimme kaikki jo melko väsyneitä ja nälkäisiä.

Majoittautumisen jälkeen söimme päivällisen guesthousella ja illan vietimme rauhassa korttipelien ja yhteisen seurustelun parissa. Nukkumaan menimme melkein kaikki ajoissa sillä seuraavan päivän aamuvarhainen herätys hirvitti. Kaiken kaikkiaan päivä oli mukava ja matka sujui vilkkaasta ja kaoottisesta rekkaliikenteestä huolimatta suhteellisen hyvin!

T.Olli-Matti ja Aapo

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s